Welkom in groep 4/5 - juf Chantal en Sonja

Welkom in groep 4-5 van juf Chantal en juf Sonja. Juf Chantal werkt maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag en vrijdag staat juf Sonja voor de groep.

In onze groep zitten 20 kanjers: 9 in groep 4 en 11 in groep 5. We hebben een gezellige groep! Mede door de groepsvormende activiteiten aan het begin van het schooljaar en de Kiva lessen die het hele jaar door gegeven worden.

We beginnen elke dag met stillezen, een rustig begin van de ochtend! Verder werken we 's morgens aan rekenen, taal, begrijpend lezen en spelling. ‘s Middags werken we aan wereldoriëntatie en daarbij knutselen en tekenen we binnen hetzelfde thema.